BoIS-tränaren Agim Sopi har nominerat samma trupp till morgondagens match mot Ängelholms FF som senast mot Mjällby. Det betyder att Philip Andersson fortfarande har hopp om att kunna vara med.

Daniel Ask är sjuk och därmed får unge 15-årige talangen Kevin Jensen återigen vara med i A-lagssammanhang. Men det är en spelare som också regelbundet tränar med laget. I en intervju här på sidan för tre veckor sedan sa Kevin att han trodde han hade en bit kvar tills han var aktuell för att inledningsvis få sitta på bänken i division 1, men det är inte så väldigt långt borta, trodde han.
Det målet nådde han alltså redan i söndags, två veckor efter intervjun.

BoIS-truppen inför söndagens derby mot Ängelholms FF: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Alexander Tkacz, Philip Ljung, Saber Azizi, Thierry Zahui, Måns Ekvall, Rasmus Alm, Edafe Egbedi, Adi Nalic, Filip Pivkovski, Ojevwe Akpoveta, Karim Sadat, Edwin Condrup, Kevin Jensen.

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson