Det kommande EM-slutsplet i Polen för U 21-landslagen har spökat en del för Landskrona BoIS den senaste tiden. Risken var uppenbar att Filip Pivkovski – som representerar Makedonien – skulle missa också söndagens seriematch mot Qviding. Men nu har det problemet löst sig.

– Jag har varit i kontakt med förbundet i Makedonien och fått klartecken att använda Filip Pivkovski i söndagens match, berättar en lättad Agim Sopi, tränare i BoIS.
– Egentligen skulle Filip åka innan matchen på söndag spelas för att hinna till samlingen med sitt landslag. Men han fick dispens att medverka vilket förstås är betydelsefullt för oss då vi ju redan saknar avstängde Rasmus Alm på mittfältet, förklarar Agim Sopi.

Filip Pivkovski gjorde en mycket bra match förra söndagen i seriefinalen borta mot Ängelholm. Han svarade för en enorm arbetsinsats och skapade dessutom ett antal chanser.

Text: Lasse Möller, foto: David Jönsson