Både Philip Andersson och Viktor Svensson, som fick utgå på grund av skador i förra matchen, är med i BoIS-truppen och förmodligen då också i startelvan. Det som oroar BoIS-tränaren Agim Sopi är dock att några spelare inte har kunnat träna fullt ut. Men trots det är han optimist och siktar på ny seger.

Landskrona BoIS åkte upp till Göteborg i går. Givetvis såg man Sveriges seger mot Frankrike och fick säkert lite inspiration. Nu i förmiddag är BoIS-spelarna ute på en promenad, sedan väntar lunch och vila innan det är dags att bege sig till Ruddalen, som är Utsiktens hemmaarena. I dag blir det spel på konstgräs och därför har BoIS-spelarna också tränat på detta underlag i veckan.

Måns Ekvall är avstängd, men in i truppen kommer i stället Rasmus Alm, som var avstängd förra matchen. En annan ändring är att Kevin Jensen ersätts av John Ebere Ekeh.
BoIS-truppen: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Philip Ljung, Alexander Tkacz, Saber Azizi, Igor Arsenijevic, Thierry Zahui, Rasmus Alm, Edafe Egbedi, Edwin Condrup, Adi Nalic, Daniel Ask, Karim Sadat, Ojevwe Akpoveta, John Ebere Ekeh.

Matchen börjar kl 16.

Text och foto: Bert Lundqvist