På torsdagen var det säsongsavslutning med Landskrona BoIS Affärsnätverk på Idrottsplatsen. Ett frukostmöte med många deltagare och där det inte minst visade sig att det går strålande för företagen i nätverket. Flera signalerade att man behöver nyanställa.

Som vanligt var det ett trevligt möte med många skratt och gott humör när företagarnas representanter träffades i BoIS restaurang på IP. Anders Lindfors skötte som alltid värdskapet elegant. Hans lediga och personliga stil får alla att slappna av och trivas.

Förutom att det – som det ska vara på en lyckad avslutning – lottades ut många presenter bland deltagarna så fick Landskrona Sport of Schools presentera sin verksamhet.

Vi fick veta att denna grundskola – årskurserna 4-9 – nu breddar upp rejält. Fler flickor kommer in tack vare kopplingen till Landskrona Ridklubb och nu öppnas även samarbete med taekwondosporten i Landskrona. Skolan behöver dock nya lokaler och letar febrilt efter detta. Gärna då med närhet till idrottsanläggningarna för att eleverna ska kunna gå till träningen som sker under skoltid.

Tilläggas kan att Affärsnätverket växer rejält. Bara senaste året har 20 nya företag tillkommit och alla är välkomna. Bästa sättet att ta kontakt med BoIS Affärsnätverk är att komma till någon träff som gäst till någon av de företag som redan är anslutna.

 

Text och bild: Lasse Möller