Philip Andersson och Karim Sadat, som haft skadeproblem, körde för fullt på fredagsträningen och är i dagsläget helt klara för spel på söndag mot Skövde. Mer osäkert är det med Viktor Svensson. Han har avstått träningen hela veckan och hans medverkan avgörs först i morgon. Dock är han med i 18-mannatruppen.

Det berättar BoIS assisterande tränare Björn Ågren, som ansvarat för de två senaste träningarna i Agim Sopis frånvaro. Efter Makedoniens match i dag i U21-EM flyger Agim hem för att leda BoIS.

BoIS-truppen: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Alexander Tkacz, Viktor Svensson, Philip Andersson, Philip Ljung, Dennis Olofsson, Saber Azizi, Igor Arsenijevic, Adi Nalic, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Daniel Ask, Rasmus Alm, Karim Sadat, Ojevwe Akpoveta, Edafe Egbedi och Edwin Condrup.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (www.henriknordellphotography.com)