Karim Sadat och Philip Andersson är redo

Philip Andersson och Karim Sadat, som haft skadeproblem, körde för fullt på fredagsträningen och är i dagsläget helt klara för spel på söndag mot Skövde. Mer osäkert är det med Viktor Svensson. Han har avstått träningen hela veckan och hans medverkan avgörs först i morgon. Dock är han med i 18-mannatruppen.

Det berättar BoIS assisterande tränare Björn Ågren, som ansvarat för de två senaste träningarna i Agim Sopis frånvaro. Efter Makedoniens match i dag i U21-EM flyger Agim hem för att leda BoIS.

BoIS-truppen: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Alexander Tkacz, Viktor Svensson, Philip Andersson, Philip Ljung, Dennis Olofsson, Saber Azizi, Igor Arsenijevic, Adi Nalic, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Daniel Ask, Rasmus Alm, Karim Sadat, Ojevwe Akpoveta, Edafe Egbedi och Edwin Condrup.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (www.henriknordellphotography.com)

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng