Rasmus Alm gjorde sitt första mål för säsongen och därmed har vi nio målskyttar som tillsammans gjort 17 mål. Igor Arsenijevic fick sin första varning. Värt att notera när det gäller statistik är att målvakten Ivo Vazgec hållit nollan på hemmaplan i fem av de sex matcherna. Bara ett mål har han släppt in, det kom mot Mjällby.

Interna skytteligan
Karim Sadat 6
Thierry Zahui 3
Edafe Egbedi 2
Philip Andersson 1
Ojevwe Akpoveta 1
Alexander Tkacz 1
Dennis Olofsson 1
Filip Pivkovski 1
Rasmus Alm 1

Varningar
Måns Ekvall 3
Rasmus Alm 3
Philip Ljung 2
Alexander Tkacz 2
Viktor Svensson 2
Filip Pivkovski 1
Igor Arsenijevic 1

Foto: David Jönsson

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng