Pivkovski och Agim angör Karlskrona

BoIS-tränaren Agim Sopi är förhoppningsfull inför söndagens match mot Karlskrona. Det ser ut som om han har tillgång till de allra flesta spelarna och kan mönstra en stark trupp. Bara långtidsskadade Raslan al Kurdi saknas i dagsläget.

– Laget åker till Karlskrona på lördagen. Själv kommer jag tillsammans med Filip Pivkovski att åka färja till Karlskrona från Gdansk i Polen. Vi spelar vår sista match i U21-EM på fredag kväll mot Portugal, säger Agim, när vi når honom på telefon i Polen.

Det är ingen lätt uppgift som BoIS har framför sig. Karlskrona besegrade ju BoIS i genrepet.
– Då gjorde vi en del individuella misstag, som jag hoppas vi kan undvika nu. Jag vet hur Karlskrona spelar, jag räknar med att de ska backa hemåt men sedan är de skickliga på kontringar tack vare ett par bra individuella spelare, säger Agim.
– Det gäller att vi har fokus på detta och inte ger dem kontringsmöjligheter.

Makedonien möter Portugal i sista EM-matchen. I den oavgjorda matchen mot Serbien fick Filip Pivkovski spela de sista åtta minuterna.
– Vi får se om det blir spel för honom på fredag också. Skulle vi vinna den matchen blir vi tvåa i gruppen och i så fall har vi gjort en bra turnering.

BoIS match mot Karlskrona spelas i Karlskrona söndag kl 16.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng