Tack vare sponsring från företaget Flytgolv kan Landskrona BoIS fortsätta det framgångsrika konceptet med övernattningar inför de långväga bortamatcherna. Närmast gäller det bortamatchen mot Assyriska BK i Göteborg lördagen den 15 juli.

– Helt fantastiskt att vi har en sponsor som är beredd att gå in och ta denna kostnad. För laget har det varit oerhört viktigt att kunna få göra denna uppladdning inför bortamatcherna, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Upplägget blir som tidigare. BoIS-truppen åker från Landskrona fredagen den 14 och övernattar för att sedan ha en kort bussfärd till arenan på matchdagen.

– Jag har tittat på upplägget för hösten och bedömer att vi behöver övernattning när det gäller fyra matcher – Qviding, Skövde, Oskarshamn och Oddevold, säger Agim Sopi.

Under våren har BoIS haft detta upplägg i fyra matcher vilket resulterat i nio poäng vilket tydligt visar effekten. I förlustmatchen mot Utsikten var BoIS helt klart värt en poäng men föll tyvärr med 0-1.

Innan matchen mot Assyriska har dock BoIS hemmamatch mot Oskarshamns AIK nu på söndag den 9 juli klockan 16 på Landskrona Idrottsplats.

Text: Lasse Möller