Kevin Jensen, som nyligen skrivit ett treårskontrakt med BoIS, går in i 18-mannatruppen till morgondagens match mot Assyriska i stället för Saber Azizi som har problem med ryggen. I övrigt blir det samma trupp som senast när BoIS i kväll sätter sig i bussen till Göteborg för match mot Assyriska på Ruddalen i morgon.

– Det är bara tre poäng som gäller och det ska vi också kunna ta om vi sätter våra målchanser. Killarna är också väldigt revanschsugna efter de tappade poängen mot Oskarshamn, där vi missade massor av målchanser och fick bara oavgjort i stället för en komfortabel seger, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Det blir samma upplägg som vid senaste bortamatchen i Göteborg. Laget åker upp i kväll för att komma utvilade till lördagens match, som ju spelas på Ruddalen, där det inte var så roligt senast mot Utsikten.
– Det är konstgräs men vi har ju visat under säsongen att vi behärskar det också.

BoIS har mött alla lag nu, matchen mot Assyriska blir ett returmöte. Hemma på IP vann BoIS med 2-0. Vid seger i morgon så går BoIS-spelarna till semester som serieledare.
– Det vore i så fall väldigt skönt att ha i ryggen när vi återigen börjar seriespelet om en månad, säger Agim Sopi.
Efter matchen mot Assyriska blir det två veckors semester. Träningen återupptas den 31 juli.

Truppen: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Philip Ljung, Alexander Tkacz, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Daniel Ask, Filip Pivkovski, Rasmus Alm, Kevin Jensen, Edwin Condrup, Ojevwe Akpoveta, Adi Nalic, Karim Sadat.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)