Ingen från A-truppen i kvällens DM-match

Det blir som tidigare sagt U 19 som i kväll ska försvara BoIS färger i DM-matchen mot Kristianstad FC i Kristianstad Det blir ett lag blandat med U 19- och U 17-spelare, men också utan de unga spelarna som ingår i A-truppen.

– De spelarna spar vi till lördag när vi har en viktig seriematch mot Elfsborg, säger U 19-tränaren Sebastian Malm, som dock ser fram emot matchen i kväll.
– Det blir ett kraftprov för oss, eftersom Kristianstad kommer med ganska många spelare från A-truppen. Vi hoppas dock kunna sätta vårt försvarsspel och det blir också en intressant match för de spelare som inte spelat så mycket i U 19 tidigare. Nu får de känna vad som krävs för att nå division 1-nivån i första hand, säger ”Sebbe”.

U 19 spelar alltså seriematch hemma på lördag kl 14 mot Elfsborg. BoIS ligger på nedflyttningsplats i den allsvenska U 19-serien men med samma poäng som Lunds BK, som ligger precis före på den säkra platsen.

Att U 19 spelar seriematch på lördag betyder också att den planerade interna matchen i A-truppen har ställts in. Det blir vanlig träning i stället.

I eftermiddag bestäms det också definitivt speldag för matchen i Svenska Cupen mot Elfsborg. Vi återkommer under dagen med besked.

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng