Matchen mot Husqvarna tidigarelagd

Höstsäsongen kommer att startas tidigare för Landskrona BoIS del. I dag blev det klart att omstarten och matchen mellan Landskrona BoIS och Husqvarna flyttas och kommer att spelas redan torsdagen den 17 augusti kl 19. Samtidigt blev det också helt klart att matchen i Svenska Cupen mellan BoIS och Elfsborg spelas onsdagen den 23 augusti kl 18.30.

Det var Husqvarna som tog initiativet till att flytta matchen eftersom man också ska spela cupmatch mitt i veckan. Men det var en idé som helt tilltalade BoIS.
– Självfallet nappade vi på detta. Nu får vi fem matchfria dagar mellan omstarten i serien och cupmatchen mot två från början, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Rent ekonomiskt är det också bra, menar nye klubbchefen Max Lundmark.
– Vi har ju två hemmamatcher i seriens inledning och så en cupmatch. I stället för en vecka kan vi nu spela de tre matcherna under en 11-dagarsperiod. Det bör ge mer publik.

I eftermiddags gav Svenska Fotbollförbundet och Svenska Spel tummen upp för matchflytten
Så här ser alltså höstens inledning ut för Landskrona BoIS:
Torsdagen den 17 augusti kl 19:00 BoIS – Husqvarna
Onsdagen den 23 augusti kl 18.30: BoIS – Elfsborg
Söndagen den 27 augusti: BoIS – Kristianstad.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng