Daniel Ask lämnar BoIS

På fredagen blev det klart att Landskrona BoIS 19-årige mittfältare Daniel Ask lämnar för spel i Superettanlaget IFK Värnamo. De båda klubbarna har gjort en överenskommelse som båda parter är nöjda med.

Daniel Ask kom till BoIS inför denna säsong från Östers IF. Han fick ett treårskontrakt som dock nu bryts med omedelbar verkan.

– Daniel ville lämna och gå till Värnamo och få mer speltid och jag har aldrig någonsin försökt behålla spelare som inte vill vara kvar i den klubb jag tränar, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

– Daniel har gjort stora framsteg under sin tid i BoIS. Han har haft en fin utvecklingskurva men är man inte hundraprocentigt inställd på att vilja spela och utvecklas vidare i BoIS står vi inte i vägen, tillägger Agim.

Under värvningsfönstret har Drogba Akpoveta också lämnat BoIS. Klubben har förstärkt med Dino Mesic från Rosengård.

– Jag är nöjd med den trupp jag har. Vi har en stark A-trupp som dock kommer att kompletteras med två spelare från U-truppen under hösten. Det blir i nuläget inga permanenta uppflyttningar utan vi låter olika spelare komma upp och träna med A-truppen till en början, förklarar Agim.

– Vi ser positivt på att utveckla våra egna talanger och ge dem möjlighet att visa upp sig. Vi har ett antal lovande unga spelare som nu får chans att kliva fram och ta plats, försäkrar Agim.

På torsdag den 17 augusti spelar BoIS hemma mot Husqvarna när serien gör omstart.

– Vi ser fram emot matchen. Vi leder serien och jag kommer att ställa ett starkt lag på plan, garanterar Agim.

Text: Lasse Möller

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng