Förlust mot Elfsborg i U19 Allsvenskan

BoIS U19-lag ställdes mot serieledaren Elfsborg i U19 Allsvenskan Södra på lördagseftermiddagen. BoIS hängde med bra i första halvlek och en bit in på andra. Elfsborg ledde med 2-0 i halvlek men John Ebere Ekeh reducerade till 1-2 sju minuter in i andra, detta efter framspelning från Hampus Nilsson. Elfsborg såg lite tyngre och bättre ut, och drog ifrån till 1-4 innan BoIS reducerade till 2-4 i 73 minuten (såg ut att vara inhopparen Souleymane Traore som fick foten på bollen).

Elfsborg gjorde inte mindre än fem mål sista kvarten och slutresultatet blev alltså 9-2 till Elfsborg.

Noterbart är att BoIS John Ebere Ekeh gjorde sitt 15 seriemål och är med i skytteligatoppen. Utöver Ebere Ekeh spelade från BoIS A-trupp även Kevin Jensen och Edwin Condrup.

 

Text och foto: David Jönsson

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng