Christian Condrup – styrelsemedlem i Landskrona BoIS men också ägare till företaget CC IT – utmanar nu företagskollegor att vara med och ge BoIS en fantastisk hjälp inför vad som förhoppningsvis ska bli Superettanspel nästa säsong.

– Ja det är ett fantastiskt drag kring klubben nu och det känns som alla är med och hjälps åt att lyfta klubben och lagets framåt. Därför utmanar jag nu alla sponsorer och andra företagare att vara med och satsa 1 000 kronor per mål BoIS gör under höstens seriespel, säger Christian.

– Om vi kunde bli ett ordentlig gäng så kan det sluta med en rejäl summa som blir en utmärkt grundplåt inför nästa års seriespel, förklarar han.

Christian Condrups initiativ går ännu så länge under namnet ”Utmaningen” och hälsas med stor entusiasm av marknadsansvarige Anders Lindfors.

– Fantastiskt roligt med detta grepp. Det kan förstås handla om en hel del pengar i slutändan. Jag är en försiktig general om hoppas kanske vi kan få tio sponsorer och företag som nappar på detta. Låt säga att BoIS gör 25 mål i höst då blir det 250 000 kronor. En dröm är 20 företag med i ”Utmaningen” men så optimistisk vågar jag knappast vara, säger Anders Lindfors.

Han är samtidigt väldigt noga med att påpeka att klubbens sponsorer visat ett otroligt engagemang detta år.

– Jag är imponerad över sponsorernas välvilja. Man har verkligen ställt upp och det känns som alla vill vara med och bidra med vad man anser sig kunna. Och jag vill poängtera att varje krona in på sponsorsidan är en krona in till klubben, förklarar Anders.

– ”Utmaningen” är något nytt som poppat upp och på initiativ av Christian och det ska bli kul att se hur många som nappar på den, tillägger han.

De sponsorer och andra företag som känner sig sugna på att vara med och anta CC IT:s utmaning kan höra av sig till Anders Lindfors eller kontakta klubbchef Max Lundmark på BoIS kansli. Den 20 augusti är det dags för höstsäsongens första match – Husqvarna hemma – och då skulle det vara mer än välkommet om kontot fylls på rejält direkt.

Text och bild: Lasse Möller