Efter ett längre matchuppehåll är det så äntligen dags för höstpremiär mot Husqvarna på Landskrona IP. Detta inleder en vecka med tre hemmamatcher. BoIS-tränaren Agim Sopi är dock inte orolig för att laget ska sakna matchtempo.

Tre matcher står på agendan men det är Husqvarna på söndag kl 16 som Agim vill fokusera på.
– Vi är väl förberedda och målet är givets seger och tre poäng. Vi möter ett bra lag, som spelar offensiv fotboll men det gäller för oss att stänga av deras ytor. Gör vi vårt jobb som vi ska så vinner vi matchen.
BoIS har bara spelat en match under det långa uppehållet men det är inget som bekymrar Agim.
– Nej, vi spelar alltid elva mot elva på träningen med ett högt tempo.

Matchen mot Husqvarna spelas på söndag kl 16. Därefter väntar Elfsborg i Svenska Cupen på onsdag och Kristianstad på söndag.
BoIS-truppen: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Viktor Svensson, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Philip Ljung, Saber Azizi, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Kevin Jensen, Edwin Condrup, Rasmus Alm, Filip Pivkovski, Thierry Zahui, Adi Nalic, Karim Sadat, Dino Mesic.

Matchstart söndag kl 16.

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson