Dennis Olofsson och Måns Ekvall vilar matchen mot Elfsborg på grund av lättare skador. I övrigt kommer BoIS-tränaren Agim Sopi att mönstra det för dagen bästa laget. Ersättare för Dennis och Måns i startelvan blir Saber Azizi och Adi Nalic.

– Det här är en speciell match som alla vill spela och då vill jag också ge chansen till dem, som varit med och gjort bra ifrån sig i seriematcherna, säger Agim.
– Vi är naturligtvis inte favoriter, men det är viktigt att vi göra en bra match och ger Elfsborg ett bra motstånd. Sedan får vi se om vi kan utnyttja deras svagheter och bjuda på en ny cupskräll.

BoIS-tränaren räknar med att det defensiva arbetet kommer att vara avgörande.
– Vi måste göra ett bra defensivt arbete mot ett lag som gjort många mål. Framför allt måste vi minimera misstagen jämfört med matchen mot Husqvarna.
– Jag hoppas vi kan lyfta oss några snäpp och prestera en fin fotboll inför förhoppningsvis en stor publik, säger Agim avslutningsvis.

Utöver skadade Dennis Olofsson och Måns Ekvall är också Edafe Egbedi utanför truppen. Han behöver ytterligare tid på sig innan det är dags för come back efter skadan.
Truppen består av 17 man och är följande: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Viktor Svensson, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Philip Ljung, Saber Azizi, Igor Arsenijevic, Kevin Jensen, Edwin Condrup, Rasmus Alm, Filip Pivkovski, Thierry Zahui, Adi Nalic, Karim Sadat, Dino Mesic, John Ebere Ekeh.

Matchen börjar onsdag kl 18.30.

Text: Bert Lundqvist, foto Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)