Rasmus Alm är som bekant skadad och även Edafe Egbedi står över matchen mot Rosengård på söndag. Däremot är Dennis Olofsson redo för spel igen och går förstås in i truppen. Vem som ska ersätta Rasmus Alm vill BoIS-tränaren Agim Sopi fundera på fram till matchdagen.

BoIS möter alltså FC Rosengård på bortaplan på söndag. Matchstart kl 16.
– Precis som inför alla matcher så gäller det att ha fullt fokus. Att Rosengård ligger sist i tabellen är det inget som vi tänker på. Jag kan lova att det absolut inte kommer att handla om någon underskattning, det är spelarna väl medvetna om, säger Agim.
– Vi ska också ha i åtanke att Rosengård gjorde en bra match när man senast besegrade Oddevold på bortaplan. Det har säkert gett deras spelare stort självförtroende. Dessutom finns det flera individuellt skickliga spelare i laget, som vi måste se upp med.

Agim Sopi säger att det har varit en bra träningsvecka och att det är skönt med normalt matchande.
– När det gäller vem som ska ersätta Rasmus Alm har jag ett par alternativ att bolla med. Det blir nog inte förrän matchdagen som jag bestämmer mig.

Den här veckan har Edafe Egbedi sprungit för fullt utan boll. På måndag ska han vara med på träningen som vanligt och Agim räknar med honom i hemmamatchen mot Ljungskile.

Även till den här matchen nöjer sig BoIS-tränaren med att nominera en 16-mannatrupp och den är följande: Ivo Vazgez, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Saber Azizi, Viktor Svensson, Philip Andersson, Philip Ljung, Alexander Tkacz, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Edwin Condrup, Filip Pivkovski, Adi Nalic, Dino Mesic, Karim Sadat.

Bilden: Dino Mesic är tillbaka på Rosengårds IP men nu i BoIS-dress.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)