Imponerades av Agims noggrannhet

Landskrona BoIS huvudtränare Agim Sopi gjorde ett mycket uppskattat framträdande inför 30-talet Gamla BoISare i Landskrona Golfklubbs Brasserie på torsdagskvällen. Deltagarna fick lyssna på hur en seriös och oerhört noggrann tränare förbereder sig och laget inför säsongen och inför varje match.

Kvällen inleddes med att ett antal modiga och tappra medlemmar kämpade sig igenom en prestigeladdad puttningstävling. Några föredrog att sitta kvar inomhus och prata fotboll innan det var dags för kvällens läckra måltid.
När alla fått sitt kaffe efter maten var det dags för Agim att kliva upp och på sitt enkla och ödmjuka sätt berätta om hur det ser ut i BoIS just nu och vad vi kan förvänta oss av resten av säsongen.

– Redan i januari bestämde vi oss att målet var Superettan 2018 och den målsättningen finns det ingen som helst anledning att ändra på, förklarade Agim.
Han gick efter en första överskådlig genomgång av nuläget in på hur han jobbar som tränare. Det var många som imponerades över den noggrannhet och allt det arbete Agim lägger ner på at förbereda sina spelare inför varje match.
– När jag fick reda på att Ljungskile – söndagens motståndare på Landskrona IP – gick jag direkt in och kollade och förhörde mig om hur LO Mattsson (nygamle tränaren) spelat med sina lag tidigare. Dessutom har vi inför denna match som vanligt en videogenomgång där mina spelare får se hur motståndarna agerar. Matchdagen ges ytterligare information till varje spelare individuellt, berättade han.

Många gamla BoIS-spelare log breda leenden och kunde konstatera att ”så var det inte på vår tid”.
Agim tackades med en varm applåd innan han fick hasta iväg hem efter en lång dag som börjat redan på IP vid 15-tiden.

Olof Andersson påminde deltagarna om att Gamla BoISare tillsammans med Sabola anordnar en bussresa till bortamatchen mot Mjällby den 17 september och att det fortfarande finns platser kvar.
Han passade också på att informera om kommande aktiviteter och uppmanade medlemmarna att hålla koll på Facebooksidan där informationen lämnas fortlöpande.

Text och bild: Lasse Möller

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng