Edafe Egbedi är äntligen med i BoIS-truppen igen efter en längre frånvaro på grund av skada. Troligen kommer ”Eddie” som han kallas att börja på bänken även om BoIS-tränaren Agim Sopi ännu inte bestämt sig för vem som ska ersätta avstängde Filip Pivkovski.

Söndag kl 16 är det ny hemmamatch för Landskrona BoIS då man möter Ljungskile, ett lag som man besegrade med 2-1 på bortaplan. Gästerna har nyligen bytt tränare och tillbaka på Landskrona IP är Lars-Olof Mattsson. Senast var med Oddevold i premiären 2015.

För BoIS del ser det bra ut i truppen frånsett att Filip Pivkovski är avstängd efter tre varningar. In kommer då i stället Egbedi. Dessutom har BoIS-tränaren den här gången nominerat 18 man, vilket betyder att såväl Kevin Jensen som John Ebere Ekeh återigen är med.
– Vi är medvetna om att det blir en tuff match men jag hoppas att vi kan fortsätta täta defensiven och dessutom ta vara på våra målchanser. Det gäller framför allt inte att tappa bollen i anfallet så att motståndarna kan kontra. Just omställningar är Ljungskile mycket bra på och det är också något som nye tränaren förespråkar, säger Agim Sopi.

BoIS-truppen: Ivo Vazgez, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Saber Azizi, Viktor Svensson, Philip Andersson, Philip Ljung, Alexander Tkacz, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Edwin Condrup, Kevin Jensen, Adi Nalic, Dino Mesic, Edafe Egbedi, Karim Sadat, John Ebere Ekeh.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography,com)