Tre BoISare i Skåne-laget

Tre BoIS-spelare har blivit uttagna till match med Skånelaget för spelare födda 2001. Spelarna, Kevin Jensen, Luka Petrovic och Hampus Tell ska tillsammans med spelare från andra föreningar i Skåne möta motsvarande lag från Halland. Matchens spelas onsdagen 27 september på Halmstad Arena. Killarna spelar till vardags i BoIS U19-lag som kämpar för nytt kontrakt i U19 Allsvenskan. Nästa match för BoIS U19-lag är på lördag 14:00, hemma på Landskrona IP (B-plan) mot IFK Göteborg.

 

Foto: Henrik Nordell

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng