Det var ett fokuserat BoIS-lag som förberedde sig på match mot Mjällby. Laget tränade på torsdagseftermiddagen och under tiden de tränade var det inte plats för särskilt mycket skoj och skratt. Det var fullt fokus på vad som ska göras – och vad som inte ska göras, på söndag mot Mjällby. Dino Mesic förklarar.

—Alla är väldigt fokuserade, och Agim är väldigt klar och tydlig med hur han vill ha det. Vad vi ska tänka på och vad vi ska ha i åtanke kring matchen, säger Dino Mesic efter nyss avslutat träningspass.

—Vi snackar om att varje match vi har kvar är en final, vi försöker ladda upp likadant till alla matcher och det är 100% fokus som gäller, säger Dino som noterades för en assist förra matchen.

Han blev spelklar efter sommaruppehållet och har hittills fått nöja sig med inhopp, men förra matchen kom alltså hans första poäng, när han spelade fram Karim Sadat till 2-0.

—Det känns väldigt bra. Agim sa till mig att jag inte skulle överarbeta situationerna, att jag inte har något att bevisa. Jag försöker hela tiden vara redo och älskar att spela matcher, om det så är seriefinaler eller träningsmatcher på vintern så är det precis lika kul, säger han och fortsätter.

—Sen om det är på yttermittfältet, som anfallare, som playmaker bakom anfallaren spelar ingen större roll. Även om jag kanske trivs bäst längst fram så spelar jag där det behövs, säger Dino som har Saber Azizi som sällskap när han pendlar mellan Malmö och Landskrona.

—Jag jobbar om dagarna och jag har en chef som är väldigt fotbollsintresserad så allt funkar utmärkt, och jag trivs jättebra i Landskrona, säger han.

Match på söndag?

—Hoppas såklart det kommer mycket folk, och om våra supportrar ser till att vinna på läktaren, så ska vi se till att vinna på planen.

 

Text och foto: David Jönsson