Igor Arsenijevic är avstängd i matchen mot Qviding. Det betyder att BoIS-tränaren Agim Sopi tvingas till en ändring på innermittfältet. Men vem som ska spela där vill han fundera på ett tag till.

– Det finns ett par olika alternativ och jag vill ha en lösning som är det bästa för hela laget. Så jag funderar lite till.

När BoIS inledde de första matcherna i serien utan skadade Igor var det Thierry Zahui som spelade på innermittfältet. Men Agim menar att det finns andra alternativ också.

BoIS möter ett Qviding som fortfarande har möjlighet att säkra nytt kontrakt i division 1.
– Det blir ingen lätt match. Vi måste vara fokuserade och laddade för det försprånget vi nu har fått i serien får vi helt enkelt inte slarva bort, menar Agim.

BoIS åker med 17 spelare till Kungsbacka i efgtermiddag. Där blir det övernattning och sedan på lördagen beger man sig till Göteborg och Valhalla IP. Det blir John Ebere Ekeh som ersätter Igor i truppen,

Truppen: Ivo Vazgez, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Saber Azizi, Viktor Svensson, Philip Andersson, Philip Ljung, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Edwin Condrup, Kevin Jensen, Adi Nalic, Dino Mesic, Edafe Egbedi, Karim Sadat, John Ebere Ekeh.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)