Landskrona BoIS är nu på väg till Skövde för match mot Skövde AIK i morgon kl 16. BoIS-tränaren Agim Sopi väntar sig en tuff match mot ett lag som verkligen är i behov av poäng för att få fortsätta spela i division 1. Landskrona å andra sidan spelar för en plats i Superettan.

– Alla lag vill vinna mot serieledaren och får oftast lite extra energi av detta. Därför gäller det för oss att göra en bra match, precis som vi gjorde mot Qviding, som knappast hade någon målchans, säger Agim på telefon från spelarbussen.
– Vi möter ett lag som spelar lite annorlunda än när vi möttes i Landskrona, kanske beroende på att de är i så stort poängbehov. Oftast spelar de rakare och längre bollar. Vi är beredda på detta.

Viktor Svensson är avstängd och det betyder att det blir ett nytt mittbackspar.
– Jag har funderat på detta och jag tror att jag är ganska klar över vem som ska spela bredvid Philip Andersson, säger Agim lite hemlighetsfullt.

En del spelare saknas på grund av bland annat skador och landslagsspel och därför blir det en debutant i truppen, Luka Petrovic. Endast15 spelare är med på bussen till Skövde.
Truppen: Ivo Vazgez, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Igor Arsenijevic, Edwin Condrup, Kevin Jensen, Adi Nalic, Dino Mesic, Edafe Egbedi, Karim Sadat, John Ebere Ekeh, Luka Petrovic.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS