I Landskrona klädde man sig i randigt

Visste ni att Landskrona hade den ”värsta” publiken på 1920-talet? Och att Landskrona BoIS supportrar var först i Sverige med att gå till match klädda i klubbens färger? Och att bara Hammarbys supportrar var före BoIS att anamma läktarsångerna från England? Om detta berättar fotbollsforskaren Torbjörn Andersson i BoIS-TV-intervjun efter det att han hållit ett intressant föredrag i dag på morgonen för BoIS sponsorer.

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng