Ännu finns det chans att fixa fribiljetter till Landskrona BoIS hemmamatch mot Utsiktens BK söndagen den 15 oktober. BoIS bjuder alla barn från 15 år och neråt på gratis entré till ståplats denna dag.

Oavsett hur helgens matcher slutar i Division 1 Södra så blir matchen mot Utsikten betydelsefull för klubben. Möte med serietvåan och värste utmanaren och nu kan det hela avgöras på Landskrona Idrottsplats.

– För att få absolut bästa inramning med massor av publik så har våra sponsorer gjort det möjligt för oss att erbjuda skolor, föreningar, ungdomsorganisationer och liknande med erbjudande om gratis entré till ståplats för alla från 15 och och yngre , säger klubbchef Max Lundmark.

– Många skolor har redan hört av sig så vi kan börja dela ut biljetter redan i början på nästa vecka. Men det finns plats för många fler på läktarna så alla ni som inte bokat biljetter ännu ska höra av er till vår projektledare David på david.b.arvidsson@gmail.com så får ni också se en garanterat superviktig match, säger Max.

I år har BoIS ännu inte passerat 3 000 åskådare på någon hemmamatch men med tanke på hur viktig matchen mot Utsikten är så hoppas vi att den gränsen slås med bred marginal nu när vi förväntar oss många glada unga som hejar fram Randigt.

Text: Lasse Möller Foto: Henrik Nordell