Höstrusket lägrade sig över Landskrona Idrottsplats på tisdagen men det hindrade inte BoIS-spelarna att med gott humör ta sig an dagens träningspass. Det hela inleddes dock först av en lång videogenomgång innan man fick beträda H-planen.

Som huvudtränare Agim Sopi garanterade i gårdagens intervju är det inte en samling kraschade spelare som kliver ut mot Utsikten på söndag klockan 16. Självförtroendet finns kvar lovade han och i dag fick vi se att humöret inte heller tagit skada av den nesliga förlusten mot Skövde i lördags.
Det var ett gäng glada BoISare som genomförde uppvärmningen medan regnet började tillta och vinden talade om för oss att nu är hösten oåterkalleligen här. Det var skratt och glädje under de inledande uppvärmningsövningarna där det ligger mycket prestige i att inte förlora mot kompisarna.

Signalerna spelarna – och tränarna också för den delen – sänder är glädjande för den storpublik som Landskrona BoIS räknar med att få på Landskrona Idrottsplats på söndag. Matchen mot Utsikten – laget som var storfavorit bland både experter och seriens tränare inför seriestarten – kommer att vara av vital betydelse för de tre omgångar som återstår efter matchen.

Men innan BoIS-spelarna fick börja tisdagsträningen genomförde Agim Sopi en dryg timmes videogenomgång med spelarna. Vad som sades och visades vet vi inte men gissningsvis var det ett antal situationer från lördagens match som analyserades.

Agim och spelarna vill inte lämna något åt slumpen när en direkt uppflyttning till Superettan ligger i potten. På söndag lär det blir drygt 3 000 åskådare på läktaren – bland annat tack vare att alla barn 15 år och neråt får gå gratis. Det är nu laget ska kliva fram och visa att årets fantastiska prestation inte nått ändhållplatsen.

Text och bild: Lasse Möller

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS