Tack vare ett fantastiskt gensvar från de trogna sponsorerna kan Landskrona BoIS bjuda på en rejäl publikfest på söndag när man klockan 16 möter serietrean Utsiktens BK i en av säsongens viktigaste matcher.

– Jag är enormt imponerad och tacksam över det gensvar vi fått från sponsorerna. Vi har över 30 företag som denna matchdag skänker en krona per åskådare. Om vi får den tillströmning vi hoppas blir detta ett fantastiskt ekonomiskt tillskott, säger en glad Max Lundmark – klubbchef i BoIS.

– Vi har haft flera evenemang i år där sponsorerna gått in och stöttat upp ekonomiskt och nu ställer man upp ännu en gång. Stödet för BoIS är makalöst och vi är så tacksamma, poängterar Max.

Det är dock inte enbart företag som valt att stötta BoIS.

– Nej bland alla finns ett gäng supportrar – Landskronafamiljen – som också valt att gå in med denna ekonomiska stötta. Detta bevisar hur engagerade många av lagets supportrar är. Detta är stort, säger Max.

Inför matchen mot Utsikten har BoIS delat fribiljetter till alla barn från 15 år och yngre. Föreningar, skolor, organisationer med mera har fått anmäla sig.

– Det har varit ett enormt intresse från inte minst skolorna. Det handlar om tusentals barn som på söndag kan få se denna toppmatch helt gratis, förklarar Max.

– Det kommer att bli en stor publiktillströmning på söndag och vi ber att åskådarna är ute i god tid. Risken är att det blir köbildning – främst på ståplats – och ju tidigare ni är kommer desto smidigare går det, upplyser Max.

En god idé för alla över 15 år som vill köpa sin biljett är att passa på att göra det som förköp.

– Vi har shoppen öppen på fredag mellan 12 och 16 och från klockan 14 matchdagen. Det är all idé att vara ute i tid. Vi räknar med välfyllda läktare, säger Max.

Text: Lasse Möller Foto: Henrik Nordell