Det kan bli en stor dag för Landskrona BoIS men BoIS-tränaren Agim Sopi vill inte så här några timmar före match tänka i sådana banor. Det handlar bara om att vinna matchen mot Utsikten.

Hur känns det då timmarna för avspark?
– Det känns mycket bra. Vi har haft en bra vecka med högt tempo på träningarna samt gått igenom vissa saker. Det gäller att vi håller oss till matchplanen och då tror jag också att vi kan ta de där tre viktiga poängen, säger Agim, som inte heller har en extra andspänning inför den här matchen.
– Nej, inte mer än vanligt. Vi vet vad vi kan och har ett bra självförtroende. Jag ser verkligen fram emot matchen!

Den här gången har BoIS en bredare trupp. I 18-mannatruppen kommer Viktor Svensson, Philip Ljung och Saber Azizi in. Ut går Luka Petrovic och det betyder följande trupp: Ivo Vazgez, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Philip Ljung, Alexander Tkacz, Saber Azizi, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Igor Arsenijevic, Edwin Condrup, Kevin Jensen, Adi Nalic, Dino Mesic, Edafe Egbedi, Karim Sadat, John Ebere Ekeh.

Matchstart kl 16. Om ni inte har möjlighet att vara på plats så kan ni följa BoIS webbsändning. Om BoIS vinner eller spelar oavgjort kommer sändningen att fortsätta i avvaktan på Mjällbys resultat mot Kristianstad.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS