Tack till alla som bidrog till succén

Vilken succé det blev i söndags! Nästan 4 000 i publiken och vinst för Landskrona BoIS. Vi vill rikta ett stort tack till företagen som bidrog till publiksuccén genom att bjuda barnen på fri entré och bidra med en krona per åskådare. Men också ett tack till publiken för den fantastiska stämningen runt arenan.

– Ja, det blev verkligen en fantastisk söndag. Det började med vackert väder som förstås hade en del i den stora publiktillströmningen och inramningen på läktarna. Efter matchen stod ju också publiken kvar, även på sittplats, för att tacka laget för insatsen, säger Anders Lindfors, marknadsansvarig i BoIS.

Tack till
AB Jansson & Partner
AB Mullvadarna Juridiska
Alfdex
Atelje Bern
Bengtssons Maskinservice
Betongfabriken i Glumslöv AB
Björks Stenhuggeri
BMC AB
Boliden Bergsöe
Dalsjöfors Kött
Dina Möbler
Däckexpressen
Fastighetsbyrån i Landskrona AB
Handelsbanken
Hemmakväll
HSB
Ica Kvantum
iFacts
Infochannel
Jobsab
Johanssons Karosseri
Landskrona Energi
Landskrona Hamn
LandskronaFamiljen
Mazars SET
Mårtenssons Bil
Perfekt Ljud & Bild
Perssons Begravningsbyrå
R.Carlén & Partner AB
Reklambolaget Rapp AB
SP-chark
Swedbank AB
Swedel Syd AB
Trädgårdsgatans konditori

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng