Alexander Tkacz missar den viktiga matchen mot Oddevold på lördag. Den skada (stukning) han ådrog sig mot Oskarshamn hindrar honom. Däremot är Adi Nalic, som också fick utgå senast, klar för spel. Han tränade för fullt på torsdagen.

Agim Sopi och Landskrona BoIS gör ett par förändringar den här veckan i förberedelserna. För det första blir det, som vi tidigare berättat, ingen övernattning på plats utan truppen åker till Uddevalla först på lördagsförmiddagen. En annan sak är att Agim hoppade över videogenomgången.
– Vi har valt att koncentrera oss på den kommande matchen. Alla killarna vet vad vi gjorde för fel då. Vi var helt enkelt inte tillräckligt bra. Nu har det sett bra ut på träningen och jag räknar med att alla nu ska kunna göra det obekväma jobbet, inte sluta springa och så förstås göra mål på våra chanser, säger Agim.

Måns Ekvall är tillbaka efter sin avstängning och går förstås in på sin plats på innermittfältet, där han mot Oskarshamn ersattes av Saber Azizi. Han i sin tur lär få ersätta Tkacz den här gången. In i truppen kommer också Kevin Jensen.

Här är hela truppen: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Saber Azizi, Philip Ljung, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Edwin Condrup, Kevin Jensen, Adi Nalic, Edafe Egbedi, Thierry Zahui, Dino Mesic, John Ebere Ekeh, Karim Sadat.

Matchen spelas på Rimnersvallen i Uddevalla med avspark kl 15. Kan ni inte vara på plats så sänds matchen som vanligt på webben. Länk till den sändningen, som görs av Oddevold, kommer på hemsidan och på facebook i morgon.

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson