Landskrona BoIS har fantastiska fans det vet vi sedan gammalt. På torsdagsträningen fick klubben ett nytt bevis på hur starka band man har till sina supportrar.

På den sista träningen inför lördagens match mot Karlskrona mötte en stor skara upp vid H-planen på Idrottsplatsen. Frågan är om inte det var fler närvarande BoIS-supportrar i dag än vad vissa lag i serien har på sina hemmamatcher.
När träningen var avslutad vecklades en stor banderoll med ett enda ord ”TILLSAMMANS” och spelarna klev fram och applåderade sina fans medan de senare svarade med hurrarop och en del effekter utöver det vanliga.

På väg till omklädningsrummet sa Viktor Svensson:
– Det är otroligt vilket stöd vi har. Det kommer att bli en magisk match mot Karlskrona på lördag.
Vi kan inte annat än skriva under å det. Manegen är krattad för en fest vi väntat på i många år.

Text och bild: Lasse Möller