25 U-målvakter tränade med Ivo och Amr

I torsdags genomförde Landskrona BoIS en målvaktscamp tillsammans med övriga klubbar i Landskrona Fotbollsallians. Det vimlade av unga duktiga lovande målvakter på Idrottsplatsen där de fick instruktion och träning av BoIS målvaktstränare Ignacio Sanchez och de båda A-lagsmålvakterna Ivo Vazgec och Amr Kaddoura. Campen administrerades av BoIS U13-ledare Conny Hindemith.

Initiativet till denna målvaktscamp togs i Fotbollsalliansen – där stadens olika fotbollsföreningar ses och diskuterar olika samarbeten.

– Bristen på målvaktsträning påpekades vid detta möte och BoIS åtog sig att hålla en kostnadsfri målvaktscamp under höstlovet för ungdomsmålvakter, berättar BoIS klubbchef Max Lundmark.

Totalt deltog 25 målvakter i torsdagens camp – vilket var betydligt flera än vad man väntat sig – och nu hoppas BoIS kunna anordna ytterligare mellan två och fyra målvaktscamper under 2018.

– De unga målvakterna fick chans att träna med två målvaktsproffs i Ivo och Amr vilket var väldigt uppskattat. Detta verkar ju också ha varit en bra uppvärmning för de båda målvakterna inför lördagens viktiga match mot Karlskrona, säger Max.

– Camperna är ett bra sätt att främja ungdomsfotbollen i Landskrona och det gör vi mer än gärna, betonar han.

Text: Lasse Möller

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng