När A-truppen har tagit en välförtjänt semester så har inte övriga delar av Landskrona BoIS slagit sig till ro sedan avancemanget till Superettan. Kansli, styrelse, akademi och fotbollsutskott har redan börjat förberedelserna inför 2018. 

Fotbollsutskottet jobbar med att sätta ihop nästa säsongs A-lagstrupp i samråd med huvudtränare Agim Sopi. Nytt för i år är att akademichef Issa Manglind kommer att engagera sig i en tillfällig sportchefsroll där han tillsammans med utskottets ordförande Thomas Gustafsson. Mats Andersson och Agim Sopi diskuterar befintliga spelare och eventuella nyförvärv. Dessutom deltar klubbchef Max Lundmark i en administrativ funktion.

– Precis som tidigare år avgörs samtliga fotbollsfrågor i FU men alltid i samråd med huvudtränaren, säger utskottets orförande Thomas Gustafsson. Issa kommer med sin erfarenhet och randiga hjärta kunna spetsa vårt arbete ytterligare och vara ett bra komplement till mig själv, Mats och Agim. Vi brinner alla för Landskrona BoIS och försöker hinna med att få ihop lagbygget så fort som möjligt.

– Vi är i full gång och hoppas kunna berätta mer om truppbygget inom kort, fortsätter Thomas. Klubben är först och främst måna om att diskutera framtid med befintliga spelare innan nyförvärv blir aktuella. Dessutom är Agim på en välförtjänt semester och så fort han är tillbaka kommer vi att ha djupare diskussioner om nyförvärv i FU.

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS