Ett fotbollslags historia – boksignering

Åke Jönssons verk Ett fotbollslags historia blev klar lagom till förra julen. Det 548 sidor tunga verket, Åkes tredje om Landskrona BoIS, berättar bollsällskapets historia fram till 100-årsjubileet 2015. Med bland annat över 400 bilder, tusentals matchresultat och intervjuer med personer som verkat i BoIS genom åren, utgör boken en fantastisk skildring av Landskrona BoIS 100 första år.

På lördag signerar Åke Jönsson på Akademibokhandeln i Landskrona. Från 11:00 finns Åke på plats och det finns möjlighet att köpa boken och få den signerad, såväl som en liten pratstund med författaren.

Från 11:00 nu på lördag den 2 december alltså. Välkomna!

 

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng