Alex Simovski – senast i Akropolis i Division 1 norra – får en ny chans att visa upp sig i Landskrona BoIS. Han kommer tillsammans med en målvakten Ardit Nika, FC Prishtina i Kosovo, att provträna under tre dagar med Randigt.

– Alex Simovski är en vänsterback, en position vi scannar av, som var här redan i november och provtränade. Han gjorde bra ifrån sig och därför får han nu möjligheten att visa upp sig ytterligare på träningen under torsdag, fredag och lördag, säger sportchef Peter Swärdh.

Ifjor blev Akropolis IF – som är en Stockholmsklubb, tvåa i Division 1 norra och fick kvala till Superettan. Här föll man dock på målsnöret. Alex Simovski är fostrad i Hammarby IF:s Akademi och kom 2016 till Akropolis där han en period var utlånad till Haninge.

– Alex är fri spelare utan kontrakt med någon klubb vilket dock inte gäller Ardit Nika. Han står under kontrakt med förstaligalaget FC Prishtina hemma i Kosovo, berättar Peter Swärdh.

– Ardit befinner sig i Helsingborg och har uttryckt starka önskemål om att få visa upp sig i BoIS. Vi har gjort klart med hans klubb om att han ska få träna här under tre dagar med start i dag torsdag. Ardis är 20 år, tillägger Peter.

Text: Lasse Möller

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS