Helsingborgs Dagblad har köpt rättigheterna till samtliga av BoIS hemmamatcher under försäsongen. Matcherna kommer att webbsändas på HD.se med start lördag 3/2 när Lunds BK kommer till Landskrona IP. 

– HD:s intiativ är oerhört kul, inte minst för alla BoISare runtom i Sverige och världen som nu kan följa vårens uppladdning inför Superettan, säger klubbchef Max Lundmark.

– Att HD vill storsatsa på sin BoIS-bevakning är också ett tecken på att klubben är hetare än på många år, fortsätter Max.

Redan på lördag sänds den första träningsmatchen när BoIS tar emot Lunds BK. För de som föredrar att se säsongspremiären på plats så spelas matchen på Landskrona IP:s konstgräsplan med avspark 13:00. Det utlovas värmande kaffe och fri entré för samtliga åskådare.

Väl mött!

Foto: David Jönsson

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS