Erhun Obanor, 22 år, med 2 A-landskamper för Nigeria tränade med Landskrona BoIS i går och kommer även att vara med i första träningsmatchen mot Lunds BK på lördag. Nigerianen Obanor är en vänsterfotad spelare som kan spela både ytterback och mittback.

Erhun Obanor har spelat i högsta ligan i Nigeria och har också varit med i flera ungdomslag. Han fick även en chans i A-landslaget under en turnering i Sydafrika. Obanor skrev 2016 på för Bundeligaklubben Greuther Fürth. Dock har han inte fått någon speltid där.
Nu testar han med Landskrona BoIS och kan bli lösningen på den spelare man söker för en backposition.

BoIS inleder årets träningsmatcher mot Lunds BK på lördag. Matchen spelas på IP med början kl 13.
– Alla spelare, som är tillgängliga, kommer att få speltid, säger BoIS-tränaren Agim Sopi, som ser fram emot att få börja spela matcher igen.
– Vi har många intressanta träningsmatcher framför oss. Inte minst ser jag fram emot att mäta oss med de danska lagen.
Edafe Egbedi saknas fortfarande, men lär dyka upp de närmaste dagarna. All pappersexercis verkar nu vara klart. Även Sadat Karim saknas. Han fick en lätt stukning i foten. Alexander Tkacz är inte heller med eftersom han känning av sin gamla ryggskada och ska nu röntgas.

Välkomna till IP lördag kl 13!

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson