Kevin Jensen i landslagsdebut

Sveriges P17-landslag är på La Manga för träningsmatcher och förberedelser inför EM-kvalet i mars. Under det veckolånga lägret deltar man i en fyrnationsturnering med Norge, Slovakien och Ungern, där sistnämnda nationen var motståndare när turneringen inleddes på torsdagen. BoISaren Kevin Jensen spelade från start och gjorde därmed sin landslagsdebut. Tidigt mål av Sverige och kvittering av Ungern strax innan halvtid gav 1-1 vilket också blev slutresultatet. Kevin spelade yttermittfältare i en 4-4-2-uppställning och blev utbytt efter 58 minuter. Sverige möter Slovakien på lördag och Norge på måndag.

 

För spelschema och resultat, se: http://svenskfotboll.se/landslag/p01/lamanga2017/

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng