Det var stor uppslutning när Landskrona BoIS Affärsnätverk hade frukostmöte på Hotell Öresund på torsdagsmorgonen. Fullsatt och som vanligt stämningen på topp. Som vanligt leddes träffen av BoIS marknadsansvarige Anders Lindfors som precis som vanligt fått till ett innehållsrikt program.

Flera av dagens deltagare kunde lämna riktigt intressant information. Från Landskrona stad kom Torsten Karlén som berättade närmare om den Näringslivsgala som hålls på Örenäs slott om fem veckor.

– Galan är skapad för det fantastiska näringsliv som finns i Landskrona. Här ryms många goda initiativ och idéer, förklarade Thorsten Karlén.

– Förutom prisutdelning till bland annat Årets företagare, Årets Jobbskapare, Årets Nyföretagare med mera så blir det dans, mat och mingel, tillade han.

För de som vill veta mera och kanske anmäla sig till galan gått det bra att knappa in på landskronanaringslivsgala.se

Hotell Öresund står inför en spännande framtid med nybygget som växer fram på bästa tänkbara plats i hamnmiljö. deltagarna fick veta att arbetet fortskrider helt enligt planerna. Lägenheterna ska vara klara den 15 juni och inredningsarbetet av hotellets 125 rum – varav 37 med balkong  – konferensanläggning, Spa med mera ska vara klart att börja inredas den 15 augusti.

Just nu ser det ut som att man klarar av målsättningen att öppna hotellanläggningen den 1 oktober. Det kommer att bli ett rejält lyft i centrum där vi inte minst ser fram emot den gigantiska uteservering som kommer att omgärda hela anläggningen under sommartid.

I samband med träffen avtackades också Gabriel Munck som lämnar sitt ordförandeskap i BoIS efter fyra år. Han lämnar för övrigt också styrelsen men förklarade att han kommer att stötta BoIS även fortsättningsvis.

– Ja jag lägger mig inte ner och dör. Jag kommer att finnas med på något sätt där jag behövs. Men just nu behövs mera tid för mig själv och min familj, förklarade han.

Gabbe lät också BoIS målvakt Amr Kaddoura och defensive mittfältare Igor Arsenijevic komma upp och berätta hur man ser på kommande seriespel.

– Jag tror vi blir årets stora överraskning, deklarerade alltid lika optimistiske Amr.

Text och bild: Lasse Möller