På onsdag ställs Landskrona BoIS mot Karlskrona i tredje träningsmatchen för säsongen. Matchen spelats klockan 16 i Karlskrona och huvudtränare Agim Sopi kommer att åka upp med samtliga spelare – möjligtvis med undantag för högerbacken Philip Ljung, som har drabbats av nageltrång – plus ytterligare tre spelare från U19-gruppen.

– Alexander Tkacz är borta på grund av skada, Kevin Jensen är på landslagsuppdrag och Edafe Egbedi är inte spelklar ännu då han missat en månad av försäsongen. Dessutom finns det frågetecken för Philip Ljung, men det finns dock chans att han kan spela, säger Agim.
Efter lördagens förlust hemma mot Falkenbergs FF finns nu chans för BoIS att rätta till en del av de misstag laget gjorde senast när man möter fjolårets seriekonkurrent Karlskrona.

– Jag kommer att byta flitigare i denna match därför har jag även tagit ut Jakob Andersson, Jihad Fakhouri och Edwin Condrup till onsdagens match. Det är match igen på lördag borta mot danska Hellerup så vi behöver matcha fler spelare, säger han.
Även i denna match, liksom mot Falkenberg, kommer målvakten Viktor Jacobsson, som senast tillhörde LB07 men nu är klubblös, att vara med.
– Viktor tränar med oss även denna vecka, förklarar sportchef Peter Swärdh.

Följande trupp åker till Karlskrona på onsdag: Amr Kaddoura, Viktor Jacobsson, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Granit Stagov, Adi Nalic, Filip Pivkovski, Sadat Karim, Monday Samuel, Bahrudin Atajic, Thierry Zahui, Hampus Ferm, Martin Jönsson, Jakob Andersson, Jihad Fakhouri och Edwin Condrup.
Philip Ljung kan tillkomma.

Text: Lasse Möller, foto: David Jönsson

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS