Det blir inget träningsläger för Landskrona BoIS denna säsong men truppen får ändå en möjlighet att svetsas samman innan seriestart. I samband med lördagens träningsmatch i Danmark mot Fremad Amager kommer samtliga ledare och spelare att övernatta och tillbringa tid tillsammans för att stärka banden.

– Det var bestämt tidigt att det inte skulle bli något träningsläger och då fick spelarna själva välja tillfälle till denna svetsning. Det har varit lagkapten Philip Andersson som hållit i detta och nu på lördag blir det av, säger sportchef Peter Swärdh.

Efter lördagens match kommer spelartia att käka och sedan åka till hotellet i Köpenhamn.

– Vi kommer sedan att gå ut tillsammans och äta på kvällen och använda tiden att svetsa samman oss inför den kommande sista finslipningen innan serien startar, förklarar Peter.

– Det känns bra att nye assisterande tränaren Fahrudin ”Farre” Karisik finns med så truppen får chans lära känna honom närmare nu när de ska jobba tillsammans, tillägger han.

Text: Lasse Möller Foto: Henrik Nordell