Agim Sopi inför mötet mot AFC

På onsdag kl 17 möter Landskrona BoIS seriekonkurrenten AFC Eskilstuna i en träningsmatch på Landskrona IP. Det är en match där BoIS-tränaren Agim Sopi vill att laget tar ytterligare ett steg, säger han bland annat i BoIS-TV-intervjun.
Det är nu också klart att BoIS kommer att möta Elfsborg i en träningsmatch på Borås Arena fredagen den 16 mars.
Intervju och foto: Bert Lundqvist

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng