Vi vill tacka alla medlemmar som slöt upp Landskrona BoIS årsmöte i förra veckan och i måndags. Att ett årsmöte i Landskrona BoIS kan vara så välbesökt är en styrka och visar vilken kraft det finns i den här föreningen. Tack till er alla som gav oss förtroendet att leda vår stolta klubb de närmsta åren!

Vi är fullt medvetna om att alla inte är tillfreds med utfallet av mötets omröstning. Det blir vårt uppdrag att återskapa ett Landskrona BoIS som alla, hela Landskrona, känner att de står bakom.

Vi startade vårt arbete omedelbart efter årsmötet med ett konstituerande styrelsemöte. Där fördelade vi ut ansvar och uppdrag, något vi kommer att presentera här på hemsidan till helgen då vi har vårt första ordinarie styrelsemöte.

Vi är eniga om att vi i Landskrona BoIS styrelse:

  • bär ansvaret
  • litar på varandra och vill varandra framgång
  • representerar, skapar trygghet och glädje
  • fattar beslut som är genomförbara och leder framåt
  • leder och fördelar arbetet och skapar förutsättningar för vår personal och våra volontärer

Tillsammans med kansli och den sportsliga organisationen kommer vi nu att sätta fokus på att förbereda klubben på allra bästa sätt inför premiären hemma mot Falkenbergs FF den 1 april.

Klubben har mycket hårt arbete framför sig. Ett negativt eget kapital ska återställas, utvecklingen av ungdomsverksamheten fortsätta, vårt värdegrundsarbete och vår svartvita tråd ska fortsätta utvecklas och vi ska bli bättre på en lång rad mål som föreningen arbetar efter.

Under de första veckorna kommer vi i styrelsen att noga gå igenom de ekonomiska förutsättningarna inför 2018 och söka personlig kontakt med alla Huvudsponsorer och Guldpartners.

Vi ser fram emot att möta er i samband med träningsmatcherna, på nätverksträffarna och på ”stan” fram tills att säsongen kickar igång.

 

Med svartvitrandiga hälsningar

Landskrona BoIS styrelse

Urban Jansson, ordförande
Daniel Stålhammar, vice ordförande
Lennart Neander, kassör
Torgny Andersen, sekreterare
Per Skånberg, ledamot
Jonas Torines, ledamot
Gabriel Munck, ledamot

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Landskrona Stad
Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS