BoIS-laget har de senaste matcherna haft en del spelare frånvarande på grund av skador och sjukdomar. Spelare är dock på väg tillbaka och Agim kunde på tisdagen ge lugnande besked kring Bahrudin Atajic, som missade lördagens match efter att han fått linka av fredagsträningen med en ömmande ljumske.

— Han är på bättringsvägen. Han är inte aktuell för fredagens match, men jag tror inte det rör sig om särskilt många dagars frånvaro, säger han.

Agim kunde också glädjas åt att Karim Sadat förhoppningsvis kan börja jogga redan i morgon, efter att ha fått en kortisonspruta tidigare under dagen. Förhoppningen är att Sadat ska kunna vara med i genrepet mot Ängelholm. Vad gäller Dennis Olofsson, som på grund av feber fick lämna återbud på matchdagen i lördags, är han fortfarande inte riktigt frisk och var inte med under träningen på tisdagen. Detsamma gäller Kevin Jensen som också låg hemma sjuk. Thierry Zahui dras fortfarande med problem med foten och är i nuläget inte aktuell för spel. För Viktor Svenssons del är han på bättringsvägen, där räknar Agim att han bara är dagar från spel.

— Vi har haft lite videogenomgång och även diskuterat lite kring matchen mot Mjällby, vi har pratat lite om vårt försvarsspel och i morgon ska vi titta lite på offensiven och även prata lite kring Elfsborg och hur de spelar, fortsatte Agim.

Helt klart är att det börjar dra ihop sig. Match mot allsvenska Elfsborg på fredag och helgen efter genrep mot Ängelholm.

— Det börjar närma sig. Jag tror vi kommer få två riktigt bra fighter mot både Elfsborg och Ängelholm. Vi kommer träna i morgon onsdag, sedan är killarna lediga på torsdag. Vi har haft en hel del matcher och träningar senaste tiden så de får vila under torsdagen så vi får riktigt fräscha killar upp till Borås, avslutade Agim.

 

Text och foto: David Jönsson