Det var en nöjd men också lättad tränare som redaktionen nådde efter segern mot Jönköping på lördagskvällen – 23 menyer, de största ni har med pommes och allt. Ingen bacon, levererade en hungrig tränare med en restaurang i andra örat som första kommentar.

– Vi var lite nervösa på grund av premiärförlusten i första halvlek och lyckades inte riktigt med vår matchplan som gick ut mycket på att hota på högerkanten. Monday och Måns kom också för långt ner i banan långa perioder och Jönköping fick ha lite för mycket boll för att det skulle kännas bekvämt. Jönköping går ganska långt in i banan och det finns utrymme framförallt på högerkanten men vi lyckades som sagt inte riktigt hota där.

På frågan om hur det ser ut med skadorna på Viktor Noring och Sadat Karim meddelade Agim Sopi att han inte är så orolig för Noring

– Det är en känning i ljumsken som han inte sagt något om tidigare så troligen har något hänt under matchen men det verkar vara okej.

Med Sadat Karim ser det lite sämre ut.

– Han fick en översträckning i knät och vi är lite oroliga för det så han ska kollas direkt på måndag. Vi får se vad det visar.

I andra halvlek tyckte Sopi att laget kom ut bättre.

– Vi sa i paus att Monday ska högre upp i banan och det gav effekt. Jönköping fick mindre tid och efter en stund kunde vi börja ta över. Sen är 1-0målet förlösande. Efter det kunde vi rulla lite bättre och även vila med boll på ett annat sätt. Kaddoura och försvaret gör det också bra och det var såklart skönt att hålla nollan avslutade en nöjd tränare.

Text
  • Torgny Andersen
Foto
  • Bert Lundqvist