Det börjar dra ihop sig. Tisdagen den 15:e maj kl 19.00 kommer Helsingborgs IF till Landskrona IP för det första seriederbyt lagen emellan på 13 år och förberedelserna är i full gång.

Efterfrågan på biljetter är redan hög och vi förväntar oss den bästa publiksiffran sedan vår senaste sejour i Allsvenskan – allting tyder på ett fullsatt IP.

Biljetterna kommer att släppas i två etapper. BoIS medlemmar och samarbetspartners kommer att ha möjlighet till förköp under ett begränsat antal dagar innan biljetter släpps till allmänheten.

Biljettsläpp för medlemmar och samarbetspartners – 13 april.

Medlemmar kommer kunna köpa biljetter vid följande tillfällen:

Fredag 13 april: I shopen på Landskrona IP, kl 12:00-16:00.
Lördag 14 april: På Rådhustorget under Våryran.
Måndag 16 april: I shopen på Landskrona IP, kl 12:00-16:00.
Tisdag 17 april: I shopen på Landskrona IP, kl 12:00-17:00 (från 2h innan avspark i matchen mot Örgryte säljs inga biljetter till derbyt)

OBS! Vi är medvetna om att många ännu inte fått sina medlemskort. De som betalat sin medlemsavgift har registrerats som medlemmar. Ta istället med legitimation när du gör ditt köp. Är du inte medlem? Självklart går det bra att lösa medlemskap på plats vid något av tillfällena ovan och därpå säkra din biljett. Varje medlem kan max köpa 6 biljetter.

Samarbetspartners bokar biljetter via marknadsansvarige Anders Lindfors.

Biljettsläpp för allmänheten – 17 april

Derbybiljetterna till allmänheten släpps omedelbart efter slutsignalen i hemmamatchen mot Örgryte den 17 april. Efter matchen håller shopen extraöppet till ca 22:00.

Under kvällen den 17/4 släpps även biljetterna på Landskrona BoIS biljettsida på www.tickster.com

Biljettpriser

Typ, Pris
Sittplats, 250:-
Sittplats ungdom upp till 17 år, 200:-
Ståplats vuxen, 150:-
Ståplats ungdom upp till 17 år, 100:-

Självklart gäller ordinarie årskort på både sitt- och ståplats.

Frågor
Skickas till goal@landskronabois.com