BoIS U21-lag inledde seriespelet i U21 Superettan Södra på onsdagseftermiddagen. BoIS vann med 4-2 mot GAIS på bortaplan, samtliga BoIS-mål inspelade i första halvlek. — Bra insats! I första halvlek var det spel på deras planhalva mer eller mindre konstant, säger Fahrudin Karisik efteråt.

BoIS ställde upp enligt förut aviserad elva, det vill säga:

Calle Lindell
Philip Ljung – Luka Petrovic – Albert Christensson – Jetmir Haliti
Jakob Andersson – Emil Jönsson
Kevin Jensen – Bahrudin Atajic – John Ebere Ekeh
James Ugo Okoli

Till stor del spelare från A-truppen alltså, Fahrudin var nöjd med vad han såg från samtliga spelare.

—  Vi hade lånat in Calle från Hittarp och vi hade också några U19-killar på bänken. En bra match från samtliga, alla fick speltid och vi drog inte på oss några skador, sa Fahrudin och fortsatte.

— Vi hade 4-1 efter första halvlek. Spelet var förlagt på sista tredjedelen mer eller mindre konstant. Vi var riktigt bra där. I andra halvlek tyckte jag också vi var mycket bättre än GAIS, vi drog ner på tempot lite och spelade av matchen. De reducerade sedan till 4-2 på en fast situation, fortsatte Fahrudin.

BoIS mål gjordes av John Ebere Ekeh, Kevin Jensen, Jetmir Haliti och Sean Ugo Okoli. Den sistnämnda gjorde alltså sitt första framträdande i BoIS.

— Han gjorde ett mål och var väldigt bra tycker jag. Kom rättvänd många gånger, stark i kombinationsspelet. Han är i fin matchform, men sedan var det första matchen på ett tag för honom, menade Fahrudin Karisik om Sean Ugo Okoli.

En nöjd tränare alltså. Nästa match är 23 april borta mot Öster.

 

 

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS