Dags för årets andra hemmamatch i Superettan. Efter segern borta mot Jönköping väntar nu ett Örgryte IS som inlett säsongen med två segrar. Kom och heja fram de randiga när de stoppar Sällskapets segerrad! Som vanligt är det proppfullt med aktiviteter på gång på IP i eftermiddag. Allt detta händer.

12:00 – 17:00 Derbybiljetter till Landskrona BoIS – Helsingborgs IF
Säljs till våra medlemmar i shopen på kansliet. Titta in och säkra din plats! Är du inte medlem så kan du bli. Vi är snart 800 medlemmar i klubben men har plats för många fler!

17:00 Grindarna öppnas till dagens match
Välkomna till IP, uppladdningen kan börja!

Souvenirer, 50/50-lotter och matchprogram
Vid entréerna säljer vi souvenirer, 50/50-lotter och matchprogrammet Sunes Magasin. Bland våra souvenirer hittar ni hood-tröjor, t-shirts och mycket annat. Vårt matchprogram omnämns ofta som ett av Sveriges bästa. Idag har vi ett bildreportage från en klassisk hemmamatch mot Örgryte och vår grävande historiska expert David Jönsson har återupplivat en gammal klassiker från tidningen ”BoISaren” i form av minireportaget ”Det gamla gänget”. Missar ni magasinet eller souvenirerna vid entréerna så hittar ni även magasinet i våra kiosker, VIP-baren, restaurangen och efter matchen i vår shop. Där säljer vi också alltid våra souvenirer.

BoIS-banden
För barn och ungdomar upp till 17 år finns det 300 BoIS-band som delas ut vid entréerna. Först till kvarn gäller. Samlar man BoIS-band under säsongen så kan man byta in de mot fina gåvor i shopen veckan efter matchen. Mer om BoIS-banden kan ni läsa på hemsidan.

Mat och dryck
En match är inte fulländad utan mat och dryck. Vid entréerna på både sitt- och ståplats hittar ni våra populära grillar som serverar hamburgare, tjocka korvar från SP Chark och dryck.

I våra kiosker finns den klassiska fotbollsmenyn ”kokt med bröd” från SP Chark. Här hittar ni också läsk, vatten, godis och snacks.

I vår VIP-bar som finns på sittplats är det öppet för medlemmar och årskortsinnehavare. Här serveras både öl, vin och något starkare för den som vill. Lättare snacks finns men du kan också beställa dagens middag upp till VIP-baren från vår VIP-restaurang.

I VIP-restaurangen serverar vi i samarbete med Erikstorps Kungsgård en förrätt bestående av matjessill på skånskt rågbröd, kryddostkräm, syrlig lök och krasse för 75 kronor och en huvudrätt i form av varmrökt lax med dillmajonnäs, krasse, krämig färskpotatissallad och pepparrot för 199 kronor. Platserna i VIP-restaurangen är öppen för våra partners och bokas i förväg.

19:00 Domaren blåser till spel

19:45 Hemmakvälls Shoot Out
En stund innan halvtidssignalen ljuder ska ni barn som är under 15 år ta er till hörnan vid sittplats nedanför VIP-restaurangen. Då får ni komma in på plan och slå straffar på en av våra juniormålvakter. De första 10 barnen får dessutom en gåva från Hemmakväll.

Ca 20:45 Matchen avslutas och biljetter till Landskrona BoIS – Helsingborgs IF släpps till allmänheten
Vi håller extra öppet i shopen efter matchen och säljer derby-biljetter tills kön är slut!

Text
  • Torgny Andersen