BoIS U21-lag spelade på måndagseftermiddagen mot Öster i Växjö. Killarna förlorade med 3-0 mot ett Öster som var klart vassare. — De var bättre än oss, samtidigt som vi gjorde en del misstag, säger Fahrudin Karisik efteråt.

BoIS kom till spel med några spelare som haft speltid i A-laget under säsongen. Amr Kaddoura stod i mål och Thierry Zahui spelade från start, liksom Kevin Jensen, Jakob Andersson och Edwin Condrup. Övriga spelare som startade var Luka Petrovic, Martin Jönsson, Emil Jönsson,Jason Rindom, Hampus Ferhm och Jihad Fakhouri.

Öster ledde med 1-0 i halvtid och med ytterligare två mål i andra halvlek kunde Öster alltså vinna med 3-0, siffror som enligt Fahrudin var klart rättvisande.

— De var bättre än oss i dag. De hade ett bra lag med sig, samtidigt som vi gjorde en del tekniska misstag där vi blev straffade. Men det är bara att komma igen till nästa match, säger han.

Matchen var lagets andra i årets U21 Superettan, första matchen gav en 4-2-vinst mot GAIS.

— Vi vill ju spela vårt spel. Varje gång vi fick till spelet och hade rätt utförda anfall, så kom vi också förbi Öster. Men med en alldeles för stor felprocent och missade passningar var det svårt att göra något av det. Lite surt, sa Fahrudin på telefon från bussen hem från Växjö.

Thierry Zahui gjorde sin första match sedan träningsmatchen mot Eskilstuna 7 mars, närmare sju veckor sedan alltså, och han spelade hela matchen mot Öster.

— Vi ville att han skulle få en hel match. Men det märks att han varit borta, han behöver mer tid till att förbättra sin fysiska status innan han är redo för spel i Superettan, avslutade Fahrudin.

För spelschema och resultat i U21 Superettan Södra, se här.

 

 

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS