Med cirka två veckor kvar till det hett efterlängtade derbyt mellan Landskrona BoIS och Helsingborgs IF har 5000 sålda biljetter nu passerats. Sittplats cirka 3500 platser är slutsåld och ungefär 1500 ståplatsbiljetter har sålts.

– Det är ett jämnt och stadigt tryck på biljetter. Det märks att folk är väldigt sugna på att se ett derby mot HIF igen och allting tyder på en riktigt fin publiksiffra, säger BoIS Klubbchef Max Lundmark.

Hur många går in på IP?
– IP tar i nuvarande utformning med anpassning för derbyt cirka 9500 personer.

Blir det fullsatt?
– Svårt att svara på. Men sett till det faktum att Landskrona-publiken inte brukar vara jättebenägen att köpa förköp och att så pass många biljetter ändå redan sålts tyder som sagt mycket på en kanonsiffra. Om det sen blir fullsatt återstår att se.

Din uppmaning?
– Köp förköp! Med förköpsbiljetter underlättas klubbens planering och logistiken kring matcharrangemanget väldigt mycket. Vi kommer självklart att stärka upp rejält inför matchen och förbereda oss på bästa sätt för att kunna bjuda upp till en riktig fest för alla besökare.

Biljetter till matchen köps enklast via www.tickster.com och du kommer direkt till biljettsidan för matchen genom att klicka här.

Det går också bra att köpa biljetter i shopen på Landskrona IP som har öppet idag och imorgon fredag samt extra-öppet nästa vecka och fram till derbyt enligt tiderna nedan. Dessutom kommer klubben att finnas på plats på Järnvägsgatan i centrala Landskrona nu på lördag 5/5 och där på plats sälja biljetter och BoIS-prylar.

Öppettider i shopen fram till derbyt

Torsdag 3/5 kl 12-18

Fredag 4/5 kl 12-18
Måndag 7/5 kl 12-18
Tisdag 8/5 kl 12-18
Onsdag 9/5 kl 12-18
Fredag 11/5 kl 12-18
Måndag 14/5 kl 12-18
Tisdag 15/5 från kl 10 fram till matchstart